Sierpleister

Sierpleister is een afwerking op basis van kunsthars vermengd met granietkorrels. Het is daardoor zo hard dat het oplopen van beschadigingen bijna niet mogelijk is. Vooral voor gezinnen met kinderen is het de ideale muurafwerking.

Er zijn verschillende soorten sierpleisters op de markt. Iedereen kent spachtelputz. Deze is te verkrijgen in verschillende korreldiktes. Andere soorten sierpleister zijn onder andere rustiekputz, granol, rolpleister metallic sierpleister.

Voordat de sierpleister wordt aangebracht worden de muren voorgestreken. Het voorstrijkmiddel zorgt voor een sterke hechting tussen de wand en de sierpleister. De ondergrond dient egaal te zijn, goed droog en schoon, dus vrij van vetresten, stof, behanddeeltjes etc

Wij werken met de buitenkwaliteit sierpleister, omdat deze harder en kleurvaster is dan de binnenkwaliteit sierpleister en goed schoon te maken is. De sierpleister kan vrijwel aangebracht worden in iedere gewenste kleur, dus wilt u een levendige, warme en gezellige sfeer in huis dan is de sierpleister de keus voor u.

 

DienstPrijs per m2
Sier pleister € 18