Warning: Use of undefined constant FS_CHMOD_DIR - assumed 'FS_CHMOD_DIR' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/vhosts/stukadoor-alkmaar.nl/httpdocs/wp-admin/includes/file.php on line 1492
Bedrijfsprofiel - Stukadoor AlkmaarStukadoor Alkmaar

Bedrijfsprofiel

Wie zijn wij

Kwaliteit en een goede service staan bij Stukadoorsbedrijf Dekker hoog in het vaandel. Samen met de elementen zekerheid, vakbekwaamheid en flexibiliteit vormt dat de basis voor een goed erkend bedrijf.

Wij werken veel voor particulieren en bedrijven in de regio Noord-Holland. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door echte vaklieden, vol motivatie en oog hebbend voor de kleinste details.

logo_new

Stukadoor

Een stukadoor, stuc-, plak- of pleisterwerker is een vakman die een afwerklaag van stucwerk aanbrengt op muren en plafonds in het interieur van een gebouw. Dit kan dienen als bescherming of alleen ter verfraaiing. De afwerklaag kan bestaan uit pleister of specie van uiteenlopende samenstelling. In vroeger eeuwen, met name in de 18e eeuw, leverden gespecialiseerde stukadoors, sierstucwerkers, een belangrijke bijdrage aan de barokke decoratie van kerken, paleizen, woonhuizen en openbare gebouwen.